Logo Ondernemend Temse

Jaarwerking 2019-2020Belangenbehartiging

We behartigen op een positieve manier de belangen van de lokale economie , in het bijzonder van ondernemingen uit Temse. We verdedigen en ondersteunen deze waar mogelijk, bijvoorbeeld in het driemaandelijks overleg met de Gemeente en andere actoren.


Goed doel

Als ondernemers wensen wij op verschillende manieren bij te dragen tot de samenleving, waarbij de creatie én behoud van jobs meest in het oog springen. Lokaal wensen wij ook bij te dragen tot één of meerdere goede doel(en).

Jobbeurs

Doel van de jobbeurs is om op een georganiseerde manier bedrijven uit Temse zich te laten voorstellen aan werknemers op zoek naar een (nieuwe) job. Werken in de buurt is een win-win situatie voor werknemer én werkgever.

 

Netwerkavond

Een persoon met naam en faam in Vlaanderen wordt geïnterviewd met een link naar het bedrijfsleven. Aansluitend volgt een verzorgde netwerkreceptie onder lokale ondernemers, dit alles in de gebouwen van een lokale onderneming.


Nacht van de Ondernemer

Hét netwerkevent bij uitstek voor de lokale ondernemer, een galadiner in een schitterend aangeklede en stijlvolle omgeving, met o.a. een receptie, niet minder dan 3 top-buffetten, een optreden en muziek tot in de vroege uurtjes.